[INFO] Przyciemnianie szyb Kraków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ricko
    Classic
    • 2010
    • 8

Marcin STECZKO, wybacz nie zrozumieliśmy sie, nie wiem czy wtryski dostaja napiecie bo nie wiem jak to sprawdzic a nie chce ich doszczetnie zniszczyc.

A wtryski zupełnie sie nie uruchamiają, ani grama benzyny nie podaja na silnik.
  • kali
    Rider
    • 2009
    • 259
    • Superb III (3V3)

Witam wszystkich
    Chcialem serdecznie polecic warsztat w Krakowie, który zajmuje sie przyciemnianiem szyb, oraz ich wymianą.
    Bardzo profesionalne podejscie do klienta i do samochodu tzn bardzo duza ostroznnosc przy pracach zwiazanych z montazem i demontazem poszczegolnych elementow.

Foliowanie OCTY kombi trwa kolo 7-8 godz. Co do ceny to indywidualnie do ustalenia ,wszystko zalezy od rodzaju i ceny folii jaka sobie klient zażyczy.

Firma nazywa sie PAKOGLASS foliowaniem zajmuja sie od 8lat a wymianai szyb od 15 lat.

PAKOGLASS
    Ul. Grzegórzecka 77
    Kraków
    tel.kont.605-783-796 Paweł

A to moja Octa po foliowaniu

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Była O2 1.9 TDI BXE AMBIENTE
    Jest O3 1,4 TSI CHPA Elegance WHITE CANDY/ http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
    Jest RAPID SPACEBACK RED CORRIDA 1.6 TDI
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...447483#1447483

Komentarz

• domisnis
      Elegance
      • 2008
      • 884
      • Opel

o kurna kozak gratulacje
      MOJA (była) PEREŁKA
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23957

Komentarz

• s_polak
        Classic
        • 2008
        • 20

można wiedzieć ile Cię kosztowała taka przyjemność?

Komentarz

• Andrev3
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 6116

Krzysiu... jaki % przyciemnienia robiłeś?
          RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• baca10
            RS
            • 2009
            • 6225

kali, jak to nie tajemnica pochwal sie cena, bo tez sie zastanawiam nad przyciemnianiem szyb

Komentarz

• atu
              Classic
              • 2012
              • 1

witam
              dla oszczędnych: folia do kupienia w lidlu za kilknascie złotych, tochę czasu (4 godziny) i cierpliwości i efekt prawie taki sam, a też cieszy
              Artek Skoda Octavia 1,6i + LPG

Komentarz

• Ayu
                RS
                • 2009
                • 4154

atu, Po 16 minutach od zalogowaniu się na forum dałeś piękna poradę. Zrób zdjęcia i umieść w poradniku żebyśmy mogli się uczyć. Dziękujemy!

Komentarz

• spc
                  Elegance
                  • 2012
                  • 825
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Podłączam się do tematu: jaki % i ile to kosztowało? Chcę u siebie zrobić podobny manewr.
                  Piter
                  tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                  KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• Eddy
                    Classic
                    • 2012
                    • 38

Widze ze temat umilkł a ja sie podpinam do tematu ponaglam pytanie kolegów. ile % i jaka cena bo na dniach chcialbym dac mojej okulary przeciwsłoneczne
                    In Progress...

Komentarz

• marcel_n
                      Classic
                      • 2012
                      • 29

Zastanawiałem się nad oklejeniem szyb ale na samą myśl o zdejmowaniu boczków natychmiast mi się odechciewa. Jak ma mi później skrzypieć coś to ja dziękuję No chyba, że okleić bez ściągania ale nie wiem jaki byłby efekt. Raczej myślę o oryginalnych dopasowanych osłonach przeciwsłonecznych. Widziałem na żywo i wyglądały bardzo estetycznie, do tego może roleta na tył ale tutaj znowu konieczna ingerencja, żeby ją zabudować. Zastanawiam się jeszcze czy w razie ewentualnych problemów np. z centralnym zamkiem czy panelem sterowania szybami ASO uwzględniłoby gwarancję.
                      marcel_n

Komentarz

• Eddy
                        Classic
                        • 2012
                        • 38

Zamieszczone przez marcel_n
                        Zastanawiałem się nad oklejeniem szyb ale na samą myśl o zdejmowaniu boczków natychmiast mi się odechciewa. Jak ma mi później skrzypieć coś to ja dziękuję No chyba, że okleić bez ściągania ale nie wiem jaki byłby efekt. Raczej myślę o oryginalnych dopasowanych osłonach przeciwsłonecznych. Widziałem na żywo i wyglądały bardzo estetycznie, do tego może roleta na tył ale tutaj znowu konieczna ingerencja, żeby ją zabudować. Zastanawiam się jeszcze czy w razie ewentualnych problemów np. z centralnym zamkiem czy panelem sterowania szybami ASO uwzględniłoby gwarancję.
                        Jeżeli firma zna się na rzeczy to bez problemu zrobią z szybkami bez ingerowania w tapicerkę. Takie moje skromne zdanie. Mi jakoś się też nie widzi jak bedzie rozkrecał boczki potem coś żle posklada i mi sie bedzie do auta lało.... Coś slyszałem o Oświęcimiu ze maja jedną czy dwie dobre zajmujące się przyciamnianiem bez zdejmowania boków. Muszę popytać w paru miejscach i napisze jakis do nich kontakt
                        In Progress...

Komentarz

• rolka
                          Drive
                          • 2012
                          • 72

. z centralnym zamkiem czy panelem sterowania szybami ASO uwzględniłoby gwarancję.
                          a myślisz że jak robią w ASO ? wołają Pana Mietka Pan Mietek okleja zdejmując boczki, ciebie ASO kasuje 650 i już. Nie ingerujesz w elektrykę ściągać możesz sobie w samochodzie wszytko więc nie wiem czego się obawiasz. Ja swoje auto odebrałem w środę a już w czwartek o 14 miało ciemny tył. w Szczecinie taka zabawa kosztuje po dobrych cenach "u profesjonalistów" 250 PLN.

Komentarz

• rezon
                            RS
                            • 2006
                            • 1894
                            • Volvo
                            • AKL 1.6 MPI 101 KM
                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez rolka
                            Nie ingerujesz w elektrykę ściągać możesz sobie w samochodzie wszytko więc nie wiem czego się obawiasz.
                            to nie jest do końca tak. Jak komuś padnie podnośnik, zaplącze linka, itd... to będzie hasło zwiększonego oporu podnoszenia szyb wskutek zwiększonej grubości...
                            Raczej myślę o oryginalnych dopasowanych osłonach przeciwsłonecznych
                            i słusznie - bardzo dobrze mi się sprawdzały w O2. wciskane w zaczepy, montaż/demontaż 2 minuty . Roletę miałem przymocowaną po prostu do półki bagażnika i dwa haczyki na górze do zaczepienia - taka wersja ekonomiczna. Mniej więcej taka http://allegro.pl/roleta-zaluzja-90-...632926343.html . znalazłem i osłony - miałem firmy Milotec takie http://www.agauto.sk/pl/detail/osona...ine-10701.html

Komentarz

Pracuję...